کاربر گرامی  خوش آمدید ... ( ورود | ثبت نام     )
آموزشی
  • 36
  • 1001 مرتبه
چاپ با جوهر و کاغذ خوراکی

چاپ با جوهر و کاغذ خوراکی

دوشنبه 03 اردیبهشت 1397

چاپ با جوهر خوراکی به روند ایجاد تصاویر از قبل آماده شده با رنگ‌های خوراکی بر روی انواع گوناگون شیرینی‌جات مانند کلوچه، کیک شیرینی گفته می‌شود. در این روش چاپ تصاویر دیجیتالی توسط یک چاپگر بر روی یک کاغذ خوراکی نازک منتقل می‌شوند و سپس این کاغذ بر روی شیرینی یا کیک قرار می‌گیرد. این کاغذ از نشاسته و شکر درست شده و چاپ بوسیله رنگ‌های خوراکی صورت می‌گیرد. برخی از تصاویر چاپ شدهٔ خوراکی توسط اداره مواد غذائی و داروئی ایالات متحده آمریکا تأئید شده و بطورکلی خوردن آن بی ضرر شناخته شده‌است. این تصاویر کیفیت بالا و شفافیت رنگ را در برابر رطوبت از دست نداده و همچنین رنگ های بکار رفته نیز در اثر رطوبت ثبات خود را از دست نمی‌دهند. در ابتدا چاپ تنها بر روی کاغذ برنج انجام می‌شد اما با پیشرفت این نوع چاپ امروزه می‌توان تصاویر را بر روی برخی مواد دیگر پوششی کیک نیز چاپ کرد.

 

 

کاغذ خوراکی پدیده ای جدید در صنعت چاپ

 

کاغذ خوراکی از نشاسته و شکر تهیه شده و توسط رنگ های خوراکی عمل چاپ روی آنها صورت می گیرد. مواد جوهرها و کاغذهای خوراکی توسط سازمان غذا و دارو ایالات متحده آمریکا مورد تأیید واقع شده و به طور کلی به عنوان موادی بی ضرر شناخته شده اند. تصاویری که کیفیت عالی دارند ، حتی در کاربردهایی که رطوبت بالایی دارند ، وضوح رنگ خود حفظ کرده و در برابر ریزش مقاومت می کنند. اولین نوع کاغذهای خوراکی از نوع کاغذ برنجی بود ، اما در حال حاضر از کاغذهای فراستینگ (Frosting Sheets) یا آیسینگ (Icing Sheets) استفاده می شود. این کاغذها بدون هیچ اثر مضری به مصرف می رسند و عطر و طعم خاصی ندارند.
کاغذ فراستینگ یا آیسینگ ، اغلب سفید رنگ بوده و جهت حمل آسان و امکان گذر از پرینتر ، بر روی یک صفحه پلاستیکی چسبانده می شود. پس از چاپ ، و بعد از خشک شدن کامل و نیز جدا شدن از صفحه پلاستیکی ، این کاغذ نرم و انعطاف پذیر بوده و بدون ترک و پارگی روی کیک قرار می گیرد.

 

 به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما دانشجویان چینی با استفاه از سبزیجات، کاغذ خوراکی تولید کرده اند.
شش دانشجوی چینی در سومین دوره رقابت های سراسری کارآفرینی نوآورانه که در شهر چونگ کینگ در جنوب غربی این کشور برگزار شده بود برای ابتکار جدید خود که تولید کاغذ خوراکی است، به مقام دوم رسیدند.
این کاغذ از سبزیجاتی مانند سیب زمینی، هویج، کلم بروکلی و کلم بنفش ساخته شده است. این کاغذ به رنگ سبزیجاتی است که از آنها ساخته شده است.
شیائو شینگنینگ، یکی از این شش دانشجو گفت: «هر تکه از این کاغذ طعم خاص خودش را دارد چون از مواد خام مختلف ساخته شده است. ما می خواهیم محصولات ما طعم مواد خام اولیه خودشان را حفظ کنند. مثلا کاغذی که از سیب زمینی تولید می شود باید طعم سیب زمینی داشته باشد.»
دانشجویان چینی گفتند این کاغذ علاوه بر خوردنی بودن باید دیگر خصوصیات محصولات سازگار با محیط زیست را نیز داشته باشد

نظرات

قوانین ارسال نظر

  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی‌یابند بنابراین توصيه مي‌شود از مثبت و منفی استفاده کنید.
0
ثبت سفارش
تعداد
عنوان